21/06/2024
Najnovije vesti
Akademija strukovnih studija Zapadne Srbije odsek Valjevo

AKTIVAN ZAVRŠETAK PRVOG SEMESTRA

Autor 31/12/2021

Pred kraj prvog semestra na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija, odseka u Valjevu, studenti su obeležili programima koji su postali tradicionalni “Jedan paketić – puno ljubavi” i “Moj kraj”.

Tradicionalnom studentskom manifestacijom Moj kraj simbolično je završena kalendarska godina na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija, Оdsek Valjevo.

Studenti prve godine osnovnih studija su predstavili mesta iz kojih su došli da studiraju na Akademiji Valjevo. Мeđu prezentacijama našle su se teme o Osečini, Lazarevcu, Lajkovcu, Ubu, Kosjeriću i Ljuboviji. Studenti iz Valjeva predstavili su znamenitosti i delove svog grada.

Cilj manifestacije Moj kraj je da brucoši iz drugih gradova saznaju što više o gradu u kome će provesti najlepše studentske dane, kao i da se Valjevci upoznaju sa mestima iz kojih dolaze njihove kolege, i da se na taj način još bolje međusobno upoznaju i povežu.

Postalo je tradicionalno da valjevski odsek Akademije priređuje humanitarnu akciju “Jedan paketić, puno ljubavi”.

Studenti valjevskog odseka Akademije tradicionalno su pred kraj godine novogodišnjim paketićima obradovali najmlađe korisnike Narodne kuhinje u Valjevu. U saradnji sa zaposlenima, prikupili su raznovrsne slatkiše, slaniše i sokove i napravili 30 novogodišnjih paketića, sa željom da Nova 2022. godina svima bude srećnija, zdravija i uspešnija.