04/03/2024
Najnovije vesti
22 09 2022 početak asfaltiranja puteva Kamenica Oglađenovac Kolubarski okrug Objektiva.rs Valjevo

ASFALTIRANJE PUTEVA U KAMENICI

Autor 23/09/2022

U Mesnoj zajednici Kamanica juče je počelo asfaltiranje puteva prema zaseocima Nastići – Perići, kao i zaseoku Kojići, u trasama od po 500 metara.

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu, Branko Vuković posetio je radilište navedenih putnih pravaca kojima su povezana sela Kamenica i Oglađenovac.

Tim povodom je rekao da je unapređenje putne infrastrukture u valjevskim selima jedan od prioriteta gradskog rukovodstva i da će novi putevi olakšati život brojnim domaćinstvima koja imaju tovilišta i proizvođačima organske hrane kojih je sve više u ovom kraju.

Početak je školske godine, tako da će i roditelji koji vode decu iz Oglađenovca do škole u Kamenici imati bolje uslove za svakodnevno putovanje. Ulaganje u ovaj kraj je opravdano, jer je sve više omladine i mladih bračnih parova koji svoju egzistenciju vide u ovom lepom i rodnom kraju, poručio je Vuković.

U okviru Investicionog održavanja puteva na teritoriji grada Valjeva, ukupne vrednosti 100 miliona dinara, opredeljena su sredstva za asfaltiranje navedenih puteva u Kamenici. Izvođač radova je Kompresor ing, a radove izvodi Preduzeće za puteve “Valjevo”.