19/04/2024
Najnovije vesti
Valjevo-vesti-Objektiva.rs-Foto-Dveri

GrO Dveri Valjevo: “Nikakav vid saradnje sa SNS, SPS, SRS, strankom Zavetnici”

Autor 14/03/2024

U prvom obraćanju javnosti nakon izbora održanih u decembru 2023. godine, Gradski odbor Dveri Valjevo, pored ostalog, zahvaljuje svojim glasačima na poverenju. Stanko Ranković je izabran za novog predsednika gradskog odbora. Poručuju da “nikakav vid saradnje neće imati, niti pre, niti posle izbora sa SNS, SPS, SRS i strankom Zavetnici”.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo svim Valjevcima koji su dali glas za SP Dveri. Naš rezultat je odraz očigledno pogrešne koalicije i doveo nas je do prestrojavanja i ostavki  kako u vrhu stranke tako i u samom Gradskom Odboru te je Zoran Đurđević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika GrO Dveri Valjevo.

U  utorak na saboru izabrano je novo rukovodstvo i ljudi koji će pripremiti Dveri za lokalne izbore.  Za predsednika gradskog odbora izabran je Stanko Ranković. Ovih dana vode se intenzivni dogovori sa delom Valjevske opozicije.

Biće to nešto sasvim novo na političkoj sceni Valjeva sa ljudima koji nisu komprovitovni, koji imaju želju da Valjevo jasno označe na mapi Srbije kao grad koji će biti uzor i koji će se uzimati kao dobar primer razvoja i unapređenja života.

Ovim putem želimo da obavestimo javnost da nikakve odluke neće biti vezane za stranačku centralu i da će Valjevski odbor delovati samostalno i u službi građana Valjeva. Dveri Valjevo nikakav vid saradnje neće imati niti pre izbora niti posle izbora sa SNS, SPS, Srpskom radikalnom strankom, strankom Zavetnici! Svim ostalim političkim partijama, udruženjima građana, grupama građana stojimo na raspolaganju za razgovor.

Jako oprezno i obazrivo ulazimo u sve razgovore pogotovu što je zadnjih nedelja bilo za nas neprihvatljivih i nekorektnih ponuda. Narednih dana će situacija biti jasnija oko samog učešća na budućim lokalnim izborima”, navedeno je u saopštenju za javnost  GrO Dveri Valjevo.