19/04/2024
Najnovije vesti

Narodna seljačka stranka- poruke pred izbore

Autor 13/12/2023

Dragomir Vitorović, predsednik Narodne seljačke stranke i odbornik u skupštini Valjeva održao je danas konferenciju za štampu, u prostorijama Gradske uprave.

“Narodna seljačka stranka je članica koalicije na listi broj jedan Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane, a predsednik stranke Marjan Rističević se nalazi na 27 mestu na listi, znači visoko pozicioniran. Inače je Marjan Rističević predsednik skupštinskog odbora za poljoprivredu. Narodna seljačka stranka i Regionalni odbor će podržati ovu koaliciju uz poruku svom biračkom telu- ako ste zadovoljni izgradnjom puteva, brze saobraćajnice, izgradnjom tri fabrike, izgradnjom obdaništa, dolaskom gasovoda u Valjevo, rekonstrukcijom bolnice, i najvažije ako ste zadoboljni budžetom za poljoprivredu grada Valjeva koji je pre tri godine iznosio 36 miliona, a novi će iznositi 146 miliona dinara, ako ste svim ovim zadovoljni, glasajte ovu listu. Ako niste zadovoljni nemojte glasati”, rekao je Dragomir Vitorović u svom obraćanju medijima.

On je još dodao: U ovoj godini ćemo kupiti još 100 priplodnih junica, uvoz iz Nemačke, a na oko 1000 gazdinstava smo podelili subvencije za koje su poljoprivrednici konkurisali. Ostalo je još malo neisplaćenih, ali i to će biti isplaćeno. Velika je izborna utakmica, svi nude svoje programe, imate izbor pa se opredelite. Mi svoje članstvo pozivamo da glasaju za ovu listu. Da li je kampanja bila čista? Pa ni jedna nije bila čista. Ja u svetu politike učestvujem 33 godine i sve su bile prljave. Za one koji pobede izbori su regularni, a za one koji izgube- sutradan će se oglasiti da je počinjena krađa. Nadam se da će tako biti i ovoga puta. Prednost uvek na izborima imaju oni koji su na vlasti. Da li su svi u svetu politike čestiti- taman posla. Daleko od toga. U svetu politike postoje političari, politikanti i politički prevaranti.

Kampanja se sutra završava. Bilo je niskih, bilo je i dobrih udaraca i uvek će ih biti, a mi u ime Narodne seljačke stranke svima želimo uspeh na ovim izborima, a svoje članstvo pozivamo da glasaju listu pod rednim brojem jedan. To je naša izborna poruka”.