30/05/2024
Najnovije vesti
Kompanija-Europrom-market-na-Klicevcu-raskrsnica-Ulica-Jakova-Nenadovica-i-Drocinska-april-2023.-FOTO-Dragan-Krunic-Objektiva.rs-iz-Valjeva

Otvoren novi Europrom market u Ulici Jakova Nenadovića

Autor 29/04/2023

Novi maloprodajni objekat Kompanije “Europrom” otvoren je za potrošače, na raskrsnici Ulica Jakova Nenadovića i Dročinske. Prema prvim reakcijama, to je obradovalo žitelje Kličevca jer je dobro snabdeven market nedostajao u ovom delu Valjeva.

To potvrđuje i direktorka marketinga u Europromu, Bojana Perić: „Ovo je objekat za koji postoji veliko interesovanje meštana ovog dela Valjeva.

Zbog toga, moram da naglasim da u ime Kompanije Europrom imam veliku zahvalnost svim meštanima koji su nas dočekali i prihvatili ovde na dobronameran komšijski način.

Bojana Perić

Taj epitet „komšijski“ je i srž priče Europroma jer komšija je neko ko nam je blizu, koga poznajemo, kome verujemo i neko ko je tu ukoliko nam nešto zatreba. Europrom se tokom protekle 33 godine pokazao kao dobar „ljubičasti“ komšija, i upravo je to ideja pozicioniranja svih naših prodajnih objekata,“ kaže Bojana Perić, obrazlažući da su maloprodajne prodavnice i marketi raspoređeni i u centralnim delovima grada, kao i na periferiji i u seoskom području.

Pri tome ističe da ne pozivaju kupce, već Europrom odlazi kod svojih kupaca, sveobuhvatnije raspoređujući maloprodajnu mrežu, kako bi opravdali naziv dobrog komšije.

„Objekat Europrom na Kličevcu se prostire na oko 500 kvadratnih metara. Kada je u pitanju asortimanska ponuda, nastavljen je koncept koji važi za maloprodajne objekte Europroma, a to je da kupac na jednom mestu može da pronađe sve ono što mu je potrebno.

Izdvojila bih deo svežeg programa, odnosno segment pijace, zatim segment pekare i uslugu koja je veoma interesantna kupcima – besplatno pečenje roštilja.

Takođe bih istakla da je na dan otvaranja ovog objekta prisutan veliki broj promocija, degustacija, ali i veliki broj nagrada koje smo pripremili za posetioce objekta.

Prvih 800 kupaca dobija poklon paket Europroma, a pripremili smo i zanimljive nagrade. Pored vaučera Europroma, tu će biti i mnoge robne nagrade: tosteri i pegle. Kao glavnu nagradu, za 600. kupca, obezbedili smo laptop.

Podsećamo, Europrom ima svoje maloprodajne objekte u devet opština Zapadne Srbije uz istu cenovnu politiku u svim prodavnicama. Uvek je posebna emocija kada počinje da radi novi objekat u Valjevu jer je iz ovog grada počeo razvoj sadašnje Kompanije, pre 33 godine, kaže Bojana Perić naglašavajući da su tada dva mlada čoveka imali prvenstveno poverenje jedan u drugog, potom u komšije i da je vizija, od početka, bila da je Europrom trgovina koja treba da poštuje kvalitet i da poštuje čoveka.

Novi Europrom market na Kličevcu

„To su dva stuba Europroma na kojima sve počiva duže od tri decenije. I to je koncept koji poštujemo i u ovom novom objektu,“ rezimira Bojana Perić, direktor marketinga u Kompaniji Europrom.

Istovremeno, otvaranjem maloprodajnog marketa na Kličevcu, uvećana je i mreža prodajnih objekata DTL- Domaćeg trgovinskog lanca, na 780 prodavnica u kojima je plasiran proizvodni asortiman domaćih proizvođača. Od prepoznatljivih marki sa tradicijom, do lokalnih proizvođača čiji su proizvodi kvalitetom zaslužili da imaju svoje mesto na širem tržištu Srbije. Tako da je u planu otvaranje novog marketa u Krupnju, tokom juna.

Za potrošače novi “Europrom” market na Kličevcu, na raskrsnici Ulica Jakova Nenadovića i Dročinske, radi svakodnevno: od ponedeljka do subote, od 6 i 30 do 21 sat, i nedeljom od 7 do 21 čas.