28/02/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • POJAČANI KRAGUJEVAČKOM INICIJATIVOM
Savez 90/Zeleni Srbije Beograd Valjevo Srbija trener Lešnjak

POJAČANI KRAGUJEVAČKOM INICIJATIVOM

Autor 20/11/2021

Stranka Savez 90/Zelenih Srbije dobila pojačanje Kragujevčku
incijativu, navedeno je u saopštenju koje prenosimo potpuno
.

“Kragujevačka incijativa na čelu sa odbornikom Slađanom Rakićem donela je odluku da će na predstojećim izborima koji su zakazani za 03. april sledeće godine podržati stranku Savez 90/Zelenih Srbije.

“Građani Srbije su jedini koji imaju moć da svojim glasom kažu u čiji rad i rezultate veruju na predstojećim aprilskim izborima. Ovo su izbori građana, gde mladi treba da zauzmu vodeća mesta u državi Srbiji, kao i u gradu Kragujevcu. Pozivamo sve građane Srbije koji žele, ne samo promenu vlasti, nego čitavog sistema, koji ne žele da se jedni te isti smenjuju na vlasti, koji žele nove, neukaljane ljude na vlasti, da nam se pridruže u ovoj borbi za našu Srbiju. Sve civilizovane i demokratske zemlje, počivaju na temeljima slobode, sigurnosti i pravde i nema razloga da tako ne bude i u Srbiji”, navedeno je u pisanoj izjavi Kragujevačke incijative. 

Kragujevačka incijativa je prepoznala u Savezu 90/Zelenih Srbije stvaranje nove civilizacijske orijentacije prema prirodi i društvenim vrednostima čiji je vredan, obrazovan, kulturan i moralni čovek u svom društvu, centralni deo,” navedeno je u saopštenju Saveza 90/Zelenih Srbije.

  Vesti