21/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • PREKO 2400 KVADRATA, 35 NOVIH RADNIKA

PREKO 2400 KVADRATA, 35 NOVIH RADNIKA

Autor 04/10/2021

Trgovinski lanac Lidl gradi maloprodajni objekat u Valjevu, u Pop Lukinoj 45. Otvaranje je zakazano za 7. oktobar 2021. godine. Lidl Srbija u Valjevu zapošljava 35 radnika u novom trgovinskom objektu koji će raditi od 8 do 22 sata, na površini od preko 2400 kvadrata bruto površine, sa 130 parking mesta.

Arhitektonsko – građevinske radove za novi Lidl trgovinski objekat u Valjevu efikasno obavlja preduzeće Credo doo, koje poslovne jedinice ima u Vranju, Nišu i u Beogradu, i pored ostalih projekata, trenutno rade Lidl-ove objekte u Lapovu i Kruševcu.

Inače, od 7. oktobra, Lidl u Valjevu nudi obimnim asortimanom proizvoda usklađenih prema potrebama kupaca.

“Lidl Srbija 7. oktobra otvoriće vrata dugoočekivane prodavnice u Valjevu, na adresi Pop Lukina 45. Od sada će i stanovnici Vašeg grada imati priliku da uživaju u proizvodima sa najboljim odnosom cene i kvaliteta kupujući u jedinom savremenom diskontu u Srbiji. Svečano otvaranje će, kao i prilikom otvaranja svih Lidl prodavnica do sada, biti održano uz presecanje vrpce, tačno u 8 časova ujutru.
Na našim policama, svakog dana, od 8 do 22 časa, Valjevcima će biti ponuđen pažljivo odabran asortiman prilagođen potrebama naših potrošača, koji trenutno čini oko 1.800 proizvoda, od kojih je više od 600 domaćih dobavljača. Takođe, dobiće priliku da se upoznaju sa Lidl brendovima među kojima posebno izdvajamo “S ljubavlju, domaće” koji se sastoji od oko 80 proizvoda isključivo domaćih dobavljača. Potrošači će u stalnoj ponudi Lidla moći da kupuju proizvode ovog brenda, koje pored srpskog porekla, odlikuju visok nivo kvaliteta i specifična svojstva.

U kratkotrajnoj ponudi, svakog četvtka kroz tematske nedelje prehrambeni asortiman osvežavamo specifičnim ukusima poput onih inspirisanim različitim kuhinjama sveta, kao što je francuska, italijanska ili azijska.

Pored toga, Lidl kroz svoj asortiman nudi i neprehrambene proizovde, poput tekstila sa nemačkom garancijom kvaliteta za muškarce i žene, alata, opreme za domaćinstvo, sportske rekvizite, baštenski nameštaj i sl. Ovi proizvodi prate sezonske trendove i potrebe, a asortiman menjamo svakog četvrtka, na dan kada, pored ponedeljka, počinju nove akcijske ponude u Lidlu.

Brze kase i široki prolazi između rafova kupovinu u Lidl prodavnicama čini lakšom, a nova prodavnica u Valjevu imaće i oko 130 parking mesta.

Veoma se radujemo jer se našem timu pridružuje 35 novih kolega iz ovog grada, sa kojima zajedno, nestrpljivo čekamo otvaranje naše prve prodavnice u Valjevu” – saznajemo od nadležnih u sektoru korporativnih komunikacija Lidl Srbija.