17/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • PROMOCIJA ZLATIBORA NA TRGU PESNIŠTVA U VALJEVU
Zlatibor-jezero-na-Kraljevom-trgu Turistička organizacija Valjevo Objektiva.rs

PROMOCIJA ZLATIBORA NA TRGU PESNIŠTVA U VALJEVU

Autor 03/06/2022

Turistička organizacija Valjevo u okviru saradnje sa srodnim organizacijama iz okruženja, danas priređuje promociju povodom početka nove letnje sezone na Zlatiboru.

Prigodan program biće održan danas, 3. juna 2022. godine, od 17 časova, na Trgu pesništva, prepoznatljivom i pod nazivom Trg Desanke Maksimović u Valjevu.

Za kampanju TO Zlatibor pripremila je brošuru koja sadrži sve informacije o letnjim sadžajima, kao što su cene karata i radna vremena, i brošura će biti dostupna u toku cele letnje sezone.

“Turistička organizacija Zlatibor vredno radi i spremno dočekuju letnju sezonu. Marljivo se priprema program Zlatiborskog kulturnog leta sa mnoštvom zanimljivih događaja i koncerata a na dva info centra koja se nalaze u samom turističkom mestu turisti mogu saznati sve bitne informacije u toku svog boravka na planini.

Takođe u sklopu kampanje pripremili smo bogate nagrade putem našeg profila na društvenoj mreži Instagram kao i za sve posetioce našeg štanda kojima želimo dobrodošlicu na našu “zlatnu planinu” jer je Zlatibor – tvoj pravi izbor,” pored ostalog navedeno je u flajeru TO Zlatibor, dostupnom i u elektronskoj formi.