15/06/2024
Najnovije vesti
Dom zdravlja Valjevo Objektiva.rs

RASPORED RADA ODELJENJA DOMA ZDRAVLJA U VALJEVU

Autor 26/02/2022

Od ponedeljka, 28. februara 2022. godine, KOVID ambulanta za odrasle biće samo u prizemlju Doma zdravlja, uz radno vreme od 7 do 17 časova. Tu će raditi i testiranje, laboratorijske analize i rendgen snimanje, takođe do 17 časova.

Sugrađani sa temperaturom i respiratornim infekcijama i dalje će koristiti glavni ulaz Doma zdravlja, a svi ostali ulaz sa zadnje strane zgrade – iza Hitne pomoći.

Ostale preglede pacijenata obavljaće na drugom spratu Doma zdravlja, gde će u jednom krilu zgrade ordinirati lekari Opšte službe, u drugom lekari Medicine rada. Radno vreme je od 7 do 20 časova, vikendom i državnim praznicima, od 8 do 18.

Laboratorija na prvom spratu ponovo će biti na raspolaganju svim pacijentima, osim onima koji korsite usluge KOVID ambulante.

Od ponedeljka, 28. februara, će u ambulanti Novo naselje i ambulanti u Domu penzionera raditi lekari koji su tu bili i pre pandemije. U Novom naselju u prvoj smeni radiće dva lekara, u drugoj jedan, dok će ambulanta u Domu penzionera imati po jednog lekara u obe smene. Obe ambulante funkcionišu radnim danima od 7 do 20 časova, dok vikendom i državnim praznicima ne rade.

Periodični pregledi radnika iz firmi i drugi specifični pregledi (za izdavanje lekarskih uverenja za vozačke dozvole, lekarskih uverenja za nošenje oružja itd), takođe se od 28. februara rade u Domu zdravlja.

Vakcinalni punkt, za sada, ne menja lokaciju i radno vreme.