15/07/2024
Najnovije vesti
Stranka-slobode-i-pravde-Valjevo-prostorije

SSP Valjevo: “Ko o čemu, SNS o poštenju”

Autor 13/10/2023

Stranka Slobode i Pravde Povereništvo Valjevo upućuje odgovor na saopštenje GrO SNS Valjevo, koji prenosimo u celini.

“Ko o čemu, SNS o poštenju – Ovako bi se jednostavno moglo sumirati licemerno saopštenje gradskog odbora SNS-a, Valjevo.

SNS govori o licemerstvu? SNS govori o bolnicama, putevima, akciji “bolja cena”, o deci i mladima.

Da vas podsetimo, predsednik Srbije i neformalni predsednik SNS-a, Aleksandar Vučić je prilikom otvaranja fabrike Bizerba obećao 90 miliona evra za rekonstrukciju regionalne bolnice u Valjevu? Obećanje ispunjeno? Malo sutra. Licemerje na delu.

Šta je sa gasom koji treba da stigne do 15. oktobra u Valjevo ali prvo u “Bizerbu” i “Hansgrohe”, kao što je kazao predsednik Aleksandar Vučić a za koji je već rečeno da neće stići. Licemerje na delu.

Akcija “Bolja cena”, sramno poigravanje sa penzionerima i radnicima koji rade za minimalnu cenu rada, vređanje ljudskog dostojanstva. Licemerje na delu.

Sećate li se ili treba da Vam “osvežimo pamćenje” za projekat “Nevidljiva deca”. Tužba Ministarstva finansija protiv Centra za socijalni rad, Doma zdravlja i Grada Valjeva zbog neprihvatljivih troškova, sticanja bez osnova, sumnje za prevaru u iznosu od 26.837,27 evra uvećanih za zakonsku kamatu? Jedino šta je nevidljivo u ovom projektu je novac, kao što je tužbom valjano argumentovano. Da li je to ulaganje u decu i mlade o kom pričate ili u privatne džepove vladajuće grupacije ? I opet licemerje na delu. I mogli bismo ovako u nedogled.

Kada dajete sebi za pravo i govorite o Draganu Đilasu, “zaboravili” ste da kažete da je, dok je bio na funkciji gradonačelnika Beograda u periodu od 2008 do 2013. godine, za to vreme je izgrađeno 45 obdaništa, 3 mosta , 9 osnovnih škola, 4 doma zdravlja i rekonstruisano 77 vrtića. Sve to je izvedeno u predviđenim rokovima u skladu sa projektnom dokumentacijom, dakle bez produženja rokova.

Na kraju i dobronameran savet – Pre nego što krenete bilo šta da pišete ne zaboravite prvo da pogledate u nebo iznad Valjeva. Građani se guše u smogu. Od obećane gasifikacije ostao je samo dim.

OD OBEĆANjA SE NE ŽIVI!

POSLE NEISPUNjENIH OBEĆANjA SLEDI ODGOVORNOST!”

GrO SNS Valjevo: U Srbiji odlučuju građani i to svojom voljom – pročitajte OVDE