15/04/2024
Najnovije vesti

Troje biciklista Sputnjika u reprezentaciji Srbije

Autor 18/01/2024

Na ponos Valjeva i BK Sputnjik troje mladih biciklista nastupiće za reprezentaciju naše zemlje na ciklo kros Balkanijadi koja će se 20. januara održati u rumunskom gradu Vatra Dornei.

Juniorski šampion i vicešampion Srbije – braća Igor i Stefan Davidov i kadetska državna prvakinja Mila Starčević svojim sjajnim vožnjama na prvenstvu koje je u nedelju održano u Šidu, pokazali su da višegodišnji rad, zalaganje, upornost, a iznad svega ljubav prema ovom sportu uvek isplati, jer nositi najdraži dres crveno-plavo- bele boje je neizmerna nagrada i čast.

Ponosni roditelji, treneri i članovi biciklističkog kluba Sputnjik neizmernom Božijim milošću su mali deo pomoći našoj deci koja su najbolji primer da i u ovom kontroverznom svetu dobre stvari i pravda, pa ma kako god to zvučalo, ipak uvek pobede i dobra dela Igora, Stefana i Mile biće samo početno svetlo i za ostalih 20-ak mlađih koji istim žarom pritiskaju pedale i o kojima će takođe uskoro, takođe, pisati u najboljem svetlu, rekao je Zoran Jelić, trener u Biciklističkom klubu “Sputnjik”.

A do tada, nadamo se velikoj borbi i zalaganju na Balkanijadi, ali na žalost ovako velike trke, pored velikog srca voze i tehnički vrhunske bicikle koje na žalost Valjevski biciklisti i nemaju, ali je za verovati da će borba za svoju zemlju, grad i klub biti motiv više da se ostvari i dobar sportski rezultat.

Srećno šampioni.