25/05/2024
Najnovije vesti
Stranka slobode i pravde Gradski odbor Valjevo

USVOJENE OSTAVKE, FORMIRANO POVERENIŠTVO SSP U VALJEVU

Autor 20/06/2022

U saopštenju za javnost Novoformirano povereništvo Stranke slobode i pravde u Valjevu, povodom nedavnih zbivanja u odboru, objavilo je saopštenje za javnost.

“Poštovani sugrađani, Povodom obaveštenja javnosti, sad već bivšeg predsednika GrO Valjevo Stranke Slobode i Pravde, Branka Ivkovića i drugih članova Gradskog odbora, možemo konstatovati da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni.

Članstvo u SSP-u se zasniva isključivo na slobodno izraženoj volji i za razliku od nekih drugih stranaka, bez pritiska i uslovljavanja.

Ovo je lični stav naših dojučerašnjih partijskih kolega i saboraca u borbi protiv ovog režima te im zahvaljujemo na dosadašnjem učešću u radu, a buduće vreme će pokazati ispravnost politike koju zastupa SSP i njeni članovi.

Nakon nastale situacije u Valjevu, a shodno pravilniku o lokalnoj organizaciji SSP-a, formirano je povereništvo na čelu sa Gordanom Milosavljevićem članom IO SSP zaduženim za Kolubaraki okrug.

U narednom periodu će se formirati novi Gradski odbor koji će nastaviti borbu protiv ovdašnje vlasti, njihovih nazadnih, manipulativnih i beskrupuloznih čini. Kao i uvek bićemo jači, oštriji za ciljeve koje smo odavno zacrtali za Valjevo i Valjevce i vraćanje demokratije, slobode i pravde u naš grad.

Naša borba se nastavlja!”