17/04/2024
Najnovije vesti
Vrabac-izlozba-fotografija-Rudnik-03-09-2022.jpg Dušan Arsenić Objektiva.rs Valjevo

VALJEVAC IZLAŽE U RUDNIKU

Autor 02/09/2022

Izložba fotografija “Moja foto tajna” autora Predraga Raševića iz Valjeva, biće otvorena sutra, u subotu, 3. septembra 2022. godine, od 18 sati, u Domu kulture “Vojislav Ilić” u Rudniku.

Prema rečima višestruko nagrađivanog dizajnera, karikaturiste i arhitekte, Dušana Arsenića, o fotografskim ostvarenjima Predraga Raševića, očigledan je jasan fotografski stav:

“U vremenu u kojem živimo zadatak pravog fotografa je da svojim izgrađenim stavom i veštinom, stane iza fotografija koje je napravio i da se bori za njihovu istinitu interpretaciju, do samog kraja. Znam da na polju emocija, njegove fotografije ostavljaju dubok utisak.”

Izložba Moja foto tajna, Predraga Raševića, među prijateljima poznatog pod nadimkom Vrabac, obuhvata raznovrsne teme, od portreta gde se poigrava senkama i sverlom preko svakodnevice urbane sredine do naizgled nestvarnih pejsaža čime ovekovečava lepotu prirode valjevskog kraja.

Foto izložba Predraga Raševića u subotu, 3. septembra 2022. godine, od 18 sati, u Domu kulture “Vojislav Ilić” u Rudniku.