13/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • VK VALIS U FINALU PRVENSTVA SRBIJE ZA IGRAČE DO 17 GODINA
VK-Valis-mladi-vaterpolo-igraci-rodeni-2005-i-mladi.jpg

VK VALIS U FINALU PRVENSTVA SRBIJE ZA IGRAČE DO 17 GODINA

Autor 17/06/2022

Posle velikog uspeha vaterpolista VK Valis do 19 godina, koji su prethodnog vikenda postali državni prvaci, još jedna generacija mladih valjevskih “vidri” takmiči se u završnici turnira Prvenstva Srbije.

Članovi VK Valis, uzrasta do 17 godina, rođeni 2005. i mlađi, će sutra i u nedelju, 18. i 19. juna, u Kragujevcu igrati u Finalu turnira Prvenstva Srbije za navedenu takmičarsku kategoriju.

Na osnovu postignutih rezultata i plasmana na polufinalnim turnirima, u završnicu Prvenstva Srbije plasirali su se: Banjica, Crvena zvezda, Radnički, Bečej, Valis i NBG Vukovi.

Prema broju osvojenih bodova generacija VK Valis, 2005. i mlađi, na završni turnir odlaze kao petoplasirani, ali i to je veliki uspeh jer su u društvu eminentnih srpskih vaterpolo klubova. Ekipu mladih vateroplista VK Valis predvoditi trener, Dragan Milošević.

Učešće na finalnom turniru još jedne generacije valjevskih vaterpolista pokazatelj je odličnog kontinuiranog rada sa mlađim selekcijama u Vaterpolo klubu Valis. Mladi vaterpolisti Valisa sa ponosom će u finalu državnog prvenstva predstavljati svoj klub i svoj grad.