23/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Sport
  • ZAVRŠEN 9. MEMORIJALNI TURNIR U RUKOMETU – PEHAR ZA METALOPLASTIKU

ZAVRŠEN 9. MEMORIJALNI TURNIR U RUKOMETU – PEHAR ZA METALOPLASTIKU

Autor 03/09/2021

Odigravanjem finalne utakmice između Crvene zvezde i Metaloplastike, u kojoj su Šapčani bili bolji, rezultatom 30:35 (14:18) završen je 9. Memorijalni rukometni turnir “Nikola Jevremović Gužva”.

RADOST IGRAČA METALOPLASTIKE PO PRIJEMU PEHARA

U tvrdoj igri Šapčani su napravili razliku još u prvom poluvremenu, koju su tokom drugog poluvremena povećavali i do šest golova. Ni brojne rotacije beogradskih igrača nisu urodile plodom, pa je konačni rezultat pravi odnos snaga na terenu.
Metaloplastika je zasluženo ponela pehar pobednika ovogodišnjeg turnira i prema prikazanoj igri i spremnosti pokazala da u odličnoj formi ulazi u predstojeće prvenstvo.

[modula id=”6513″]

U borbi za treće mesto beogradski Partizan lako se izborio sa domaćom ekipom Metalca ostvarivši pobedu od 33:23 (16:10).

[modula id=”6517″]

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mateja Dodić iz Metaloplastike, dok su najbolji strelci Luka Kikanović iz Crvene zvezde i Ognjen Pejić iz Metalca, koji je mrežu Partizana izrešetao sa deset pogodaka. Najbolji golman turnira je Krsta Đerić iz Metalca, dok je najmlađi igrač, takođe iz redova domaćina, Aleksa Milovanović.

[modula id=”6524″]

Finalne utakmice pratilo je oko tri stotine gledalaca u valjevskoj Hali sportova.

Tekst i foto Dragan Krunić