04/03/2024
Najnovije vesti

AVANTURA ZA CELU PORODICU

Autor 06/10/2021

Ovogodišnji 29. Povlen reli biće održan za vikend, 9. i 10. oktobra.

Reč je o tradicionalnoj turističkoj manifestaciji koja već 29 godina okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju, za koju se ove godine već prijavilo preko 70 posada iz cele Srbije.

Ove godine biće predstavljen novi koncept relija gde, osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, mogu učestvovati svi, zaljubljenici u divnu prirodu, sa SUV vozilima, da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Prema navodima organizatora, trase su organizovane u kategorijama “4×4 – Avantura” i “SUV – Turizam” sa zaustavnim odmorištima gde učesnike čekatiju dodatni sadržaji, kao što su determinacija lekovitog bilja, prelazak preko Slack line – a, prepoznavanje planinskih vrhova i slične zabave karakteristične za otvoren prostor i čist vazduh, a osmišljeni su za sve učesnike, od najmlađih do najstarijih.

Sve informacije o reliju i prijavama mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Pezentovanje novog koncepta Povlen relija, je na startu, u subotu, 9. oktobra 2021. godine na keju Kolubare, pored Istraživačke kuće, u Birčaninovoj 128b u Valjevu. Okupljanje počinje od jutarnjih sati, tako da je preuzimanje startnih paketa u 8 i 30, početak prvog dana relija za kategoriju SUV turizam je u 9 i 30, dok reli 4×4 avantura startuje u 9 i 45. Cilj prvog dana je oko 17 časova na Divčibarama, odakle u nedelju, 10. oktobra u 10 časova, počinje drugi dan Povlen relija.

“Biće nam zadovoljstvo da budete deo Povlen relija” – poručuju organizatori.