15/04/2024
Najnovije vesti
Valjevo bioskop Objektiva.rs

Bioskopski repertoar

Autor 04/01/2024

Repertoar Bioskopa 85 u Valjevu, do 5. januara 2024. godine.

KRCKO ORAŠČIĆ I MAGIČNA FLAUTA Sinhronizovano, 2D; 4. i 5. januar  u 15 i 30. https://www.cineplexx.rs/movie/Krcko-Orascic-I-Magicna-Flauta/

Prema najavi distributera, na Badnje veče devojka Marija poželi da se vrati u detinjstvo i želja će joj se nekim čudom ostvariti.

PAČIJA POSLA Sinhronizovano, 2D; 4. i 5. januar u 17 i 30. https://www.cineplexx.rs/movie/pacija-posla/

Za crtani “Pačija posla” distributer Taramount film navodi: “Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbednom mestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže ceo svet. Nakon što je na njihovo jezero sletela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mestima, Pem počinje da ubeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke.”

ČUDNA STRANA ŽIVOTA 4. i 5. januara u 20 sati. https://www.cineplexx.rs/movie/cudna-strana-zivota/

U najavi vestern drame, distributer najavljuje: “Queer vestern Pedra Almodovara sa Itanom Houkom i Pedrom Paskalom u glavnim ulogama, inspirisan pesmom portugalske fadistkinje Amalie Rodrigez.”

Dužina trajanja filma 31 minut. Glumci: Pedro Pascal, Ethan Hawke, Manu Ríos. Režiser: Pedro Almodóvar. Distributer: Con film d.o.o.

TIHA NOĆ 4. i 5. januar u 21 sat. https://www.cineplexx.rs/movie/tiha-noc/

U najavi akcionog filma “Tiha noć” distributer Blitz Film & Video Distribucija d.o.o. navodi: “Ožalošćeni otac izvršava svoju dugo očekivanu osvetu protiv nemilosrdne bande koja mu je sina ubila na badnji dan.”

Dužina trajanja filma: 104 minuta. Glumci: Joel Kinnaman, Catalina Sandino Moreno, Kid Cudi. Režiser: John Woo.

Prodaja ulaznica na dan projekcije. Cena ulaznice za 2D projekcije je 300 dinara. Radno vreme bioskopske blagajne: od utorka do petka 16 i 30 do 20 sati, subotom i nedeljom od 14 i 30 do 20 časova (pauza od 16 do  16 i 30).