22/07/2024
Najnovije vesti

Budućnost donela bod sa gostovanja

Autor 30/10/2023

Na gostovanju u Zablaću protiv ekipe Omladinca valjevski fudbaleri uspeli su da ostvare nerešen rezultat 1:1 (1:0), i donesu bod u Valjevo. Ovim bodom Budućnost Krušik se upravo sa ekipom Omladinca učvrstila na deobi petog mesta Srpske lige Zapad.

Valjevski fudbaleri prikazali su nešto lošiju igru u prvom poluvremenu utakmice, pa su gosti preko Ilića u 27. minutu uspeli da povedu sa 1:0 što je bio i rezultat prvog dela igre.

U drugom poluvremenu razigrala se gostujuća ekipa. Napadalo se u serijama do sredine drugog poluvremena kada je centar šut Todorovića najpre promašio Krstić, ali je lopta došla do Panića koji je bio neumoljiv za izjednačenje 1:1.

Imali su valjevski fudbaleri još nekoliko prilika u drugom poluvremenu koje su otišle u nepovrat, a lako se moglo desiti i da tri boda stignu u Valjevo. Ipak, čini se da je nerešen rezultat i najpravedniji ishod ove utakmice 11.kola Srpske lige Zapad.

Zanimljivo je da je ovo peti nerešen ishod Budućnost Krušika u jesenjem delu prvenstva. Uz četiri pobede i 17 do sada osvojenih bodova, visoko peto mesto na tabeli, malo ko je očekivao pre početka prvenstva. Mlada ekipa “stare dame” je sa samo dva poraza koliko ima i dojučerašnji prvoligaš Loznica, i čačanski Borac sa jednim, ali i FAP-om koji je na čelu tabele bez poraza iznenadila mnoge. Prilika za popravljanje bodovnog salda već je u subotu kada na stadion u parku Pećina dolazi ekipa Takova.

Protiv Omladinca Budućnost Krušik je nastupala u sastavu: Milinković, Ivanović, Nikolić, Ranisavljević, Ristovski, Starčević, Isidorović, Panić, Đurić, Đermanović, Todorović.

Utakmica protiv Takova počinje u 13 sati.