13/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • BUDUĆNOST KRUŠIK 2014 BOLJA OD RADNIČKOG

BUDUĆNOST KRUŠIK 2014 BOLJA OD RADNIČKOG

Autor 24/10/2021

Derbi kola zone odigran je u Valjevu na stadionu na Pećini, gde je domaćin Budućnost Krušik 2014 deklasirao Radnički sa V puka rezultatom 5:0 (2:0).

Domaća ekipa čvrsto je držala konce igre tokom cele utakmice. Prvi gol postigao je Sofronić. Ristović je odlično centrirao , a Milanović glavom asistirao Sofroniću za 1:0. Drugi gol delo je kontranapada Jankovića koji je odlično proigrao Sofronića koji je još bolje asistirao Milanoviću pa se na odmor otišlo sa 2:0.

Drugo poluvreme donelo je novu nadmoć domaćina. Treći gol postigao je juče dvostruki strelac Milanović nakon centaršuta iz kornera, a za četvrti gol se pobrinuo Rista Ristović, nakon dugog poseda lope domaće ekipe.

Tačku na jučerašnji derbi stavio je Janković, nakon odličnog prodora raspoloženog za igru Sofronića, koji je nakon pordora po levoj strani i ulaza u šesnaesterac gostiju odličnom povratnom loptom uposlio Jankovića za konačnih 5:0.

Jučerašnji komšiski derbi obeležilo je fantastično navijanje navijača Radničkog, Divlje teladi, a zanimljivo je da su se posle dugo vremena pojavili i Ridersi, navijači kluba sa Pećine.

Superligaški sudija, Ivković iz Lajkovca juče je perfektno sudio i pokazao zašto se nalazi na listi najboljih sudija Srbije.