30/05/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Budućnost Krušik gostuje u Bajinoj Bašti

Budućnost Krušik gostuje u Bajinoj Bašti

Autor 20/05/2023

Nakon prošlonedeljnog poraza na stadionu u parku Pećina od lidera prvenstva ekipe Smedereva 0:2 (0:2) fudbaleri Budućnost Krušika zauzimaju devetu poziciju na tabeli.

Sama utakmica posebno u prvom poluvremenu pokazala je ono zbog čega je srpski fudbal na granama na kojima je trenutno. Glavni sudija bio je glavni adut gostiju, svirao je šta je i kako je hteo, častio domaće igrače žutim kartonima u neograničenim količinama. Seckajući igru valjevskih fudbalera jednostavno nije dozvolio da se ozbiljnije ugrozi gol gostiju. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu, ekipi Smedereva bodovi su bili preko potrebni da sačuvaju prvu poziciju na tabeli, jer je Borac iz Čačka sa jednim bodom manje. Došli su po bodove u Valjevo, i navijačkim suđenjem odneli sva tri.

Nesumljivo gosti imaju odličnu ekipu, celo prvenstvo igraju odličan fudbal, ali suđenje na ovoj utakmici bilo je u najmanju ruku sramno. Izazvalo je negodovanje valjevske publike koja dobro poznaje fudbal. Nije bilo ikakve šanse da se postigne gol, gotovo ni da se stvori ozbiljnija šansa jer način suđenja to i nije dozvoljavao.

Bilo kako bilo, valjevska ekipa već se okrenula ka Bajinoj Bašti gde se danas od 17 sati igra utakmica protiv ekipe Sloge. Domaćin se nalazi na 12.poziciji na tabeli sa 24 boda, koliko imaju i Sloga iz Kraljeva, Mladi radnik, i grčevito se bore za opstanak u ligi. Pretposlednja Mačva 1929 ima dva boda manje, dok je sigurni putnik u zonu ekipa Budućnosti iz Arilja sa 20 bodoba.

Valjevski fudbaleri su u sigurnoj zoni, a očekuje se prava prvenstvena utakmica u kojoj će domaćini pokušati da pobedom krenu ka luci spasa Srpske lige zapad.

  Vesti