29/05/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Budućnost Krušik pobedila Loznicu

Budućnost Krušik pobedila Loznicu

Autor 14/04/2024

Između dve subote fudbaleri valjevske Budućnost Krušika najpre su gostovali u Podunavcima, gde su izgubili od ekipe Reala 2:0, ali taj poraz uprkos dobro pirkazanoj igri nije ostavio veliki trag na mladoj ekipi Koste Markovića.

Doskorašnji prvoligaš Loznica juče je pobeđen na stadionu u parku Pećina 1:0 (0:0).

Očekivano tvrda utakmica protiv jake ekipe Loznice, koju je valjevska ekipa savladala u prvom delu prvenstva 4:1, u prvom poluvremenu donela je igru uglavnom na sredini terena. Lozničani su pokazivali više inicijative, ali domaća odbrana nije dozvoljavala ozbiljnije prilike za iznenađenja. Gosti su prvi imali polu priliku koju je Komarčević pokušao da realizuje šutem koji je Milinković lako savladao. Sa druge strane jedina iole ozbiljnija prilika za domaćina viđena je pri kraju prvog poluvremena kada je Stojanovićev šut u dubini 16-terca izblokiran.

Jedan od napada Budućnost Krušika u drugom poluvremenu

U drugom poluvremenu videla se mnogo bolja igra Budućnosti. Mnogo trčanja i požrtvovanosti svih igrača, napadi po krilnim pozicijama sve su više ugrožavali gol Loznice. Panić, Stojanović i Starčević su pravili dar-mar u protivničkom 16-tercu, i za to su nagrađivani aplauzima i podrškom sa tribina. Pobednički gol postignut je u 69. minutu. Uigrana akcija sa desne strane, lopta je prebačena na levu stranu, odigran je povratni pas ka Stojanoviću koji je odličnim udarcem sa 12- 13 metara obezbedio trijumf Budućnost Krušika, za visoko šesto mesto na tabeli uz 32 boda.

Za Budućnost Krušik juče su nastupali:  Milinković, Ivanović, Ranisavljević, Đermanović, Jakovljević, Panić (od 81. Blažić), Stojanović (od 84. Nešković), Starčević (od 90. O. Milovanović), Đurić (od 46. I. Milovanović), Ašković i Petrović.

U sledećem kolu valjevski fudbaleri gostuju u Tutinu koji se nalazi na 14.mestu sa 20 bodova i grčevito se bori za opstanak.

  Vesti