18/07/2024
Najnovije vesti
humanitarna akcija za Katarinu FOTO Dragan Krunić Objektiva.rs vesti Valjevo

Dani kada je Katarina ujednila Valjevce

Autor 18/08/2023

Proteklu nedelju obeležila je velika humanitarna akcija u kojoj su prikupljani novčani prilozi za lečenje naše sugrađanke Katarine Čočović. Valjevci su još jednom dokazali da mogu da budu humani u trenutcima kada je to potrebno. Novčana sredstva potrebna za lečenje Katarine blizu su konačne cifre potrebne za nastavak njenog lečenja u inostranstvu.

Prodaja u humanitarne svrhe

U ovu akciju su se uključili i valjevski muzičari. Dule Lušin preuzeo je na sebe organizaciju Humanitarnog koncerta koji je održan na platou ispred Centra za kulturu, i na kome je po procenama bilo preko 1.000 posetilaca. Iako na brzinu organizovan na koncertu su svoje umeće prezentovali Jana Zdravković, Mila Pavlović, Maja Ralić, Jovana Glišić, Uroš Spasojević, Uglješa Petković, Nikola Jevtić, Aleksandar Tomić, Darko Jovanović, Miloš Popović i Dule Lušin.

Katarina Čočović i Dule Lušin- foto: Marina Icić

Najemotivniji momenat koncerta je bio pojavljivanje Katarine Čočović, koja se zahvalila prisutnima i obećala da će uz njihovu podršku ali i podršku svih učesnika akcije izdržati u svojoj borbi.

Uroš Spasojević
Veliki bbroj posetilaca za vreme koncerta
Dule Lušin i Aleksandar Tomić
Maja Ralić i Uglješa Petković
Jovana Glišić, Miloš Popović i Nikola Jevtić
Jana Zdravković
Uroš Spasojević
Mila Pavlović i Darko Jovanović