02/12/2023
Najnovije vesti

EUROPROM OTVORIO OBJEKAT U KOCELJEVI

Autor 17/04/2022

Kompanija Europrom iz Valjeva nastavljajući da širi svoju mrežu prodajnih objekata juče je otvorila i 45 objekat. Ovoga puta u Koceljevi. Na atraktivnoj lokaciji u centru varošice, uz veliki parking prostor Europrom se predstavio novim komitentima.

Na svečanom otvaranju uz veliki broj građana Koceljeve i veliki broj poslovnih partnera Europroma, medijima se predstavila Bojana Perić, direktor marketinga “ljubičaste” kompanije.

Danas smo otvorili 45 objekat Europroma, a zaposlili smo 15 radnika iz Koceljeve i okoline. Raduje nas što smo se proširili i na ovo područje i nadamo se da ćemo širokim asortimanom proizvošača biti dobra ponuda građanima Koceljeve i okoline. Naša kompanija donela je i odluku da od danas pa do 31.maja ove godine od svake kupovine izdvoji po jedan dinar i to će biti naša donacija za OŠ “Mića Stanojlović” u Koceljevi za nabavku onoga što je u tom trenutku najpotrebnije, i to će biti doprinos Europroma poboljšanju nastave u Koceljevi,” istakla je Perićeva u izjavi za medije.

Desimir Tadić, Bojana Perić i Obrad Popović u najnovijem Europrom prodajnom objektu u Koceljevi

Obrad Popović, direktor Domaćeg trgovinskog lanca, asocijacije rekao je: “Od danas smo bogatiji za jedan moderan objekat jedne naše članice istaknute po konceptu koji mi širimo izvesno vreme.Svi potrošači koji dođu ovde videće koncept koji mi širimo već duže vreme. Europrom je deo asocijacije koja broji 14 članica, ovo je jedan od 750 objekata čime se mi dičimo, i u tom lancu je zaposleno 7.500 radnika, a sam Europrom predstavlja trećeg trgovca na nivou Srbije.

Želimo da negujemo i održavamo lokalnu zajednicu u svakoj opštini, a to podrazumeva da će malo lokalni proizvođači iz ovih krajeva, Koceljeve, Valjeva, Mionice i regiona moći da računaju da će deo svojih proizvoda moći da plasiraju kroz naše maloprodajne objekte.

Kako god budemo razvijali svoj koncept u budućnosti, uvek će kod svih naših članica lokalno dolaziti do izražaja. Svi mali proizvođači iz ovog kraja moći će da računaju da će u ravnopravnim uslovima biti zastupljeni na policama objekata naših članica“.

Desimir Tadić, osnivač Europroma

Još davne 1990. godine moj pokojni kum Živorad Spasojević i ja imali smo viziju da sačuvamo trgovinu kao moto razvoja lokalne i nacionalne privrede. Sada radimo sa 500 dobavljača širom Srbije, a posebno smo ponosni što smo u zapadnoj Srbiji angažovali najveći deo dobavljača koji danas predstavlja četvrtinu prometa u našem lancu.

Mi mislimo da domaće trgovine gde je danas i Europrom jesu i moraju biti motori razvoja privrede. Pokazalo se da one države koje su sačuvale domaće resurse, domaću trgovinu, da su u poziciji da preuzmu odgovornost snabdevanja.

Pokazalo se da su lanci snabdevanja koje su nam nametnuli globalisti ne funkcionišu najbolje. Mi smo kao kompanija potpuno drugačije postavili sistem vraćajući se na ona vremena kada je trgovina bila ozbiljan sistem. Imamo sve resurse, skladišni prostor, logistiku, transport i vlastite kadrove, i potpuno upravljamo sistemom. Mi u Europromu ali i domaći trgovci, ponosni smo što smo očuvali stari sistem i uspeli u kriznim vremenima da snabdevamo naše potrošače u celini. Ponosni smo što smo uspeli u tome da i male porodične firme imaju meso na našim policama“, rekao je Desimir Tadić, osnivač kompanije Europrom.

Svečano otvaranje upotpunjeno je nagradama za potrošače, pa je 500-ti kupac dobio na poklon šporet. Električni trotinet namenjen je 1000-tom kupcu, dva zamrzivača su za 1500-tog i 2500-tog kupca, dok će lap top pripasti 2.000-tom kupcu u ovom objektu.

Kompanija Europrom u svojoj prodajnoj mreži ima 45 prodajnih objekata u devet opština Kolubarskog okruga, a zapošljava oko 700 radnika.