28/02/2024
Najnovije vesti
Opstanak Srbija izbori april 2022. godine

GG OPSTANAK UZ ZELENE SRBIJE

Autor 19/11/2021

Savezu 90/Zelenih Srbije pridružila se i Grupa građana “Opstanak – Dimitrije Paunović” iz Nove Varoš sa svojim odborima u Prijepolju, Priboju, Sjenici, Bajnoj Bašti, Užicu, Požegi, Arilju, Kosjeriću i Čajetini koja je donela odluku da na predstojećim aprilskim izborima podrži ovu strnaku.

„Zelena politika nije samo zaštita prirodnih lepota, zelena politika je i borba za one koji svoja prava ne mogu sama da zaštite! Saborce u ovoj borbi smo videli upravo u Savezu 90/Zelenih Srbije. Pred nama je ogroman posao, ali verujem da ćemo zajedničkim snagama uspeti. Rad na osnaživanju stranke Savez 90/Zelenih Srbije, ali i celokupne opozicije i građana za nas je prioritetan posao i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama smeniti ovu bahatu vlast i vratiti Srbiju među ekonomski stabilne, slobodne, pravno uređene evropske države.

Podsećamo, samo udruženi zeleni su jaki zeleni i stoga pozivamo sve iskreno zelene opcije u Srbiji da uđu u stranku Savez 90/Zelenih Srbije,” navedeno je u pisanoj izjavi Grupe građana “Opstanak – Dimitrije Paunović”.