15/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Goleada u Mihajlovcu- evro golovi na obe strane

Goleada u Mihajlovcu- evro golovi na obe strane

Autor 27/05/2024

Pretposlednje kolo Srpske lige zapad obeležila je goleada na utakmici između poslednje plasirane ekipe na tabeli OFK Mihajlovac i Budućnost Krušika. Rezultat 3:3 (2:1) uz dva poništena gola Budućnost Krušika pri kraju utakmice konačan je rezultat ove utakmice.

U rezultatski nebitnoj utakmici, jer je OFK Mihajlovac ubedljivo poslednji na tabeli Budućnost Krušik je povela evro golom Jovančevića u 17 minutu. Jovančević je proigran na 22-23 metra od gola domaćina, ne čekajući da lopta padne iz prve je uputio snažan šut koji je završio u rašljama gola domaćina. Samo 15 minuta kasnije slična situacija desila se sa druge strane. Napadali su domaći igrači, lopta je došla do Arsenijevića koji je na identičan način postigao gol za 1:1. Po rečima očevidaca odavno na terenima Srpske lige nisu viđeni golovi kakve su postigli mladi napadači Mihajlovca i Budućnost Krušika.

Domaćin je poveo 2:1 golom Kuzmanovića nakon greške odbrane valjevske ekipe, i tim rezultatom je završeno prvo poluvreme.

U drugom delu igre viđena su još tri gola. Najpre je domaćin poveo na 3:1 u 52 minutu golom Arsenijevića. Po izbođenju lopte sa centra Budućnost je krenula odmah ka golu domaćina, dobar pas je upućen ka Paniću koji je majstorski smanjio na 3:2. Napadi Budućnost Krušika u želji za izjednačenjem ređali su se u talasima, ali bez uspeha.

Pre izjednačujućeg gola koji je postigao Pavle Stojanović u 90. minutu, poništena su dva gola valjevskim fudbalerima zbog pasivih ofsajd pozicija, ali po prikazanoj igri čini se da je podela bodova i najrealniji ishod ove utakmice.Trener Budućost Krušika Kosta Marković kako je i najavio u Mihajlovcu je dao priliku i igračima koji su imali manju minutažu u toku prvenstva pa je ekipa igrala u sastavu:

Kačarević, Blažić, Ranisavljević, Jovančević, Jakovljević, Panić, P. Stojanović, Starčević, N. Stojanović, Đurić i Isidorović. U drugom poluvremenu u igri su još bili I. Milovanović, Ivanović, O. Milovanović, Lazarević i Nešković.

Nakon ove utakmice Budućnost Krušik se zadržala na petom mestu na tabeli Srpske lige Zapad. U poslednjem kolu koje je na programu sledeće nedelje u 17.00 u goste dolazi trećeplasirana ekipa na tabeli- Sloga iz Požege.

  Vesti