13/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • GrO SNS Valjevo – Čestitka povodom 15 godina postojanja Srpske napredne stranke
GO SNS Valjevo

GrO SNS Valjevo – Čestitka povodom 15 godina postojanja Srpske napredne stranke

Autor 21/10/2023

“Danas Srpska napredna stranka slavi jubilej – 15 godina rada, napretka i boljitka Srbije!

Pod teretom oporavka ostavljenog nam u nasleđe, 15 godina postojanja Srpske napredne stranke obeležio je period napretka i prosperiteta. Zahvaljujući zajedničkoj odgovornosti, radu i doslednosti posvećenih ljudi, došla su nova vremena, ona na kojima počivaju temelji moderne države.

Srpska napredna stranka je na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem napravila pomake u svim oblastima društvenog života. Veliki izazovi su pred nama, ali ne sumnjamo da ćemo odgovoriti na njih, sledeći politiku mira i stabilnosti, koju sprovodi predsednik Vučić.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, čestita ovaj važan stranački jubilej svim članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke i ovom prilikom se zahvaljuje predsedniku Aleksandru Vučiću, za ličnu posvećenost razvoju Valjeva, ali i razvoju čitave Srbije.

Takođe, koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima na dosadašnjoj podršci i doprinosu u brojnim pobedama koje smo zajedno ostvarili. Učinimo godine koje nam predstoje još ponosnijim!

Neka nam je srećan rođendan!

Živela Srpska napredna stranka!

Živela Srbija!”,

navodi Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.