18/05/2024
Najnovije vesti
FOTO-IZVOR-SNS-predaja-liste-za-izbore-27-04-2024-prenosi-objektiva.rs-vesti-valjevo-kolubarski-okrug-news-serbie

GrO SNS Valjevo sa koalicionim partnerima prvi predao izbornu listu

Autor 28/04/2024

U saopštenju za javnost Gradskog odbora SNS Valjevo navedeno da su predali izbornu listu sa koalicionim partnerima: Socijalističkom partijom Srbije; Partijom ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda; Srpskom strankom Zavetnici; Srpskom radikalnom strankom; Zdravom Srbijom; Socijaldemokratskom partijom Srbije; Narodnom seljačkom strankom; Jedinstvenom Srbijom; Pokretom socijalista i Srpskom narodnom partijom.

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu sa svojim koalicionim partnerima, prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu “Aleksandar Vučić  – Valjevo sutra”, za lokalne izbore koji su zakazani za 2. jun 2024. godine. Nosilac liste je Lazar Gojković, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo i kandidat za gradonačelnika, koji je i u prethodnom periodu obavljao tu funkciju.

Potpisi podrške prikupljeni su u rekordnom roku i to je najbolji pokazatelj šta naši sugrađani misle o politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Srpske napredne stranke na čelu sa Milošem Vukčevićem, nosiocu liste Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra” Lazaru Gojkoviću, kao i ostalim predloženim kandidatima za odbornike u Valjevu.

“Upravo smo predali listu “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”, koju su u velikom broju podržali svojim potpisima građani Valjeva.

Ova lista je okupila široku koaliciju stranaka, koje deluju u našem gradu i kojima je zajedničko to što žele da Valjevo nastavi ubrzani razvoj!

Želim da se zahvalim svima koji su podržali našu listu i da pozovem građane Valjeva da izađu na izbore 2. juna i svoj glas daju listi “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”, jer to je glas podrške za nastavak svega onoga što smo započeli, uradili i što nas tek čeka“, poručio je nosilac liste Lazar Gojković.

Na listi za lokalne izbore “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, koju čini 51 kandidat, zastupljeni su lekari, penzioneri, sportisti, radnici u kulturi i mnogi drugi, a svi do jednog vredni, odgovorni ljudi, koji su ostvarili značajne rezultate u svojim profesijama i spremni da pomognu u viziji za bolje sutra!

Za Valjevo sutra!

Živelo Valjevo!

Živela Srbija!”,

navedeno je u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.