24/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • GrO SNS Valjevo upućuje čestitke svom novom predsedniku
GO SNS Valjevo

GrO SNS Valjevo upućuje čestitke svom novom predsedniku

Autor 27/05/2023

U saopštenju za javnost Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo uz čestitke novoimenovanom predsedniku stranke, Milošu Vučeviću, naglašavju da pružaju punu podršku da nastavi na već utemeljenim ciljevima.

„Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo upućuje najiskrenije čestitke Milošu Vučeviću na imenovanju za novog predsednika stranke.

Kao političar sa dugogodišnjim iskustvom verujemo da će Miloš Vučević uspešno voditi stranku kao neko ko je u Srpskoj naprednoj stranci od osnivanja i ko je našoj političkoj partiji svih ovih godina bio lojalan. Istovremeno, Vučević je čovek i političar koji će sigurno nastaviti uspešno da vodi stranku na temeljima koje je postavio Aleksandar Vučić i sprovodi njen politički program.

Naša partija je pred novim zadatkom. Osnivanjem Narodnog pokreta za državu, u kojem će naša stranka biti stub nacionalnog političkog ujedinjenja, nastavljamo putem koji je definisao Aleksandar Vučić, te ovim putem pružamo punu podršku novom predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću da nastavi sa već utemeljenim ciljevima,“ navedeno je u saopštenju GrO SNS Valjevo.