17/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • KOALICIJA “MORAMO” PREDALA RIK-u LISTU ZA PARLAMENTARNE IZBORE
Valjevo Lokalni front VA #Moramo koalicija Foto Snežana Jakovljević Krunić Objektiva.rs

KOALICIJA “MORAMO” PREDALA RIK-u LISTU ZA PARLAMENTARNE IZBORE

Autor 22/02/2022

Lokalni front Valjevo navodi da je koalicija “Moramo” juče Republičkoj izbornoj komisiji predala parlamentarnu listu sa imenima 250 kandidata za narodne poslanike za Skupštinu Srbije. Najbolje kotiran iz Valjeva, na listi Moramo, je profesor engleskog jezika, Ivan Manić je na 23. mestu.

“Koalicija MORAMO predala je Republičkoj izbornoj komisiji svoju listu podržanu sa više od 12 hiljada potpisa građana. Nosilac liste je Nebojša Zelenović, predsedavajući Otvorene građanske platforme „Akcija“. Prvo od 250 imena na listi je Aleksandar Jovanović – Ćuta, predstavnik „Ekološkog ustanka“, a drugo prof. dr Biljana Đorđević iz pokreta „Ne davimo Beograd“.

Lokalni front Valjevo zahvaljuje građanima Kolubarskog okruga, naročito Valjeva, Osečine i Lajkovca koji su našoj listi dali blizu 900 potpisa podrške.

Za naš grad je najlepša vest da se profesor engleskog jezika Ivan Manić nalazi na 23. mestu liste MORAMO koje, prema sadašnjim istraživanjima, najavljuje gotovo izvesno poslanički mandat za našeg aktivistu i sugrađanina.

Na listi MORAMO, pored Ivana Manića, nalaze se još tri kandidata Lokalnog fronta Valjevo: Ljubomir Radović, profesor geografije, kao 51, Draginja Ristić, profesorka engleskog jezika je 85, dok Jasminka Nedeljković, diplomirani ekonomista u penziji, zauzima 121. mesto.

Pored kandidata Lokalnog fronta Kolubarski okrug ima još četiri kandidata na listi MORAMO a to su: Vladimir Radivojević, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja iz Osečine na 36. mestu, Aleksandar Šestović, student iz Lajkovca na poziciji broj 54, Verica Erić, diplomirani pravnik iz Osečine na 111. i Nena Aleksandrić, student iz Lajkovca na 127. mestu.

Moramo zajedno i drugačije,” navodi člani koalicije “Moramo” Lokalni front Valjevo.