19/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Kod Ljiga uhapšeni osumnjičeni za proizvodnju i promet opojnih droga
FOTO-IZVOR-MUP-Srbija-Policijska-uprava-Valjevo-marihuana-uhapseni-osumnjiceni-14-03-2024-prenosi-Objektiva.rs-vesti-Valjevo

Kod Ljiga uhapšeni osumnjičeni za proizvodnju i promet opojnih droga

Autor 14/03/2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su S. M. (1962) iz Beograda i A. D. (1993) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u „mercedesu“ ispred vikendice S. M. u okolini Ljiga pronašla 14 paketa sa 7,4 kilograma marihuane, dok je u pretresu dvorišta i vikendice u kojoj su zatečeni osumnjičeni, nađena manja količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i ulje za koje se sumnja da je kanabisovo ulje.

A. D. se sumnjiči da je prethodno, za 600 evra koje mu je dao S. M., prevezao pakete sa marihuanom do vikendice.

Podsećanje – Policijska uprava Valjevo najuspešnija u 2023. u Srbiji po osnvu rešenih slučajeva sa nepoznatim izvršiocem – možete pročitati OVDE

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, navedeno je u saopštenju za javnost MUP Policijske uprave Valjevo.