19/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Vesti iz Valjeva
  • U akcijama policije uhapšeni osumnjičeni Valjevac i Ubljanin za proizvodnju i posedovanje opojnih droga
hapsenje-FOTO-Izvor-MUP-Srbija-prenosi-Objektiva.rs-vesti-Valjevo

U akcijama policije uhapšeni osumnjičeni Valjevac i Ubljanin za proizvodnju i posedovanje opojnih droga

Autor 24/02/2024

U akcijama pripadnika MUP u Valjevu i na Ubu, uhapšeni su osumnjičeni za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćeno držanje opojnih droga.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M. L. (1978) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla paket sa 665 grama materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Takođe, prethodno, M. L. je na ulici, kada je ugledao policijske službenike, bacio paketiće sa oko 11 grama belog praha za koji se sumnja da je amfetamin.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu“, navedeno je u saopštenju za javnost.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ubu podneće krivičnu prijavu protiv 45-godišnjeg  muškarca iz okoline Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u Ubu, u automobilu kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla paketiće sa manjom količinim materije za koju se sumnja da je heroin.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku“, navedeno je u saopštenju za javnost.