17/04/2024
Najnovije vesti
FOTO-IZVOR-Centar-za-kulturu-Valjevo-nastup-Patty-Dess-Kabare-Diva-Extravaganza-prenosi-Objektiva.rs-vesti

Koncert Peti Des u Valjevu

Autor 22/03/2024

U okviru programa Dana grada u organizaciji Centra za negovanje tradicionalne kulture “Abrašević”, popularna Peti Des nastupa večeras, 22. marta 2024. godine, od 2030, u Holu Centra za kulturu Valjevo.

Patriša Desorses, popularna Peti Des, ima zavidnu karijeru dužu od deset godina. Večeras u holu Centra za kulturu predstavlja svoj kabare “Diva Extravaganza”. Na uobičajenom repertoaru, pored hitova novijeg datuma od Adel, Ejmi Vajnhaus, Lizo, izvodi numere omiljenih ženskih vokala kao što su Areta Frenklin, Dajana Ros, Ela Ficdžerald, Tina Tarner.

Povodom drugog koncerta ove sezone u organizaciji CZNTK “Abrašević” iz Valjeva, direktor Miloš Smiljanić napominje da svi koncerti koje priređuju su povezani sa gradom na Kolubari i da su uporni u nameri da promovišu umetnike iz Valjeva.

Ovog puta nastupa valjevska snaja, tako da Patriša Des gostuje u holu Centra za kulturu Valjevo. Veoma se radujem da smo uspeli da uskladimo termine sa njihovim dolaskom sa Floride.

To će biti specifičan, jako kvalitetan program, kakav mi kao “Abrašević” i Valjevci zaslužujemo. Mislim da će biti lepa prilika da čujemo malo drugačiji zvuk, da osetimo dah svetske muzike. Siguran sam da će publika večeras uživati, a verujem da ćemo jednog dana prirediti njen veliki koncert sa bendom, najavljuje Miloš Smiljanić.

Nastup Peti Des večeras, 22. marta, od 2030 , u Holu Centra za kulturu u Valjevu sa specijalnom gošćom  Irenom Lekić.