13/06/2024
Najnovije vesti
Valjevo-vesti-Objektiva.rs-FOTO-Studio-M-balerine

Lepota pokreta i trajanja “Studija M”

Autor 19/06/2023

Svi ljubitelji plesa, muzike i glume, uživali su u mjuziklu “Tri boje” priređenog u petak na velikoj sceni Centra za kulturu, u koprodukciji Udruženja građana Tims i Studija M, koji je ovim koncertom obeležio 25 godina rada i postojanja.

Kroz lepotu plesnih pokreta, “Studio M” je ovim koncertom poslao snažnu poruku da treba slušati, voleti i razumeti, a kao na velikim svetskim scenama, mlade nade valjevskog baleta osvojile su srca publike.

Valjevo-vesti-Objektiva.rs-FOTO-Studio-M-flautistkinja-Elena-Medic

Na koncertu je nastupilo 80 balerina, među kojima su i najmlađi polaznici uzrasta tri i četiri godine, kojima je ovaj koncert bio prilika da prvi put izađu na veliku scenu. Publiku je kroz baletski program vodio glumac Aleksandar Lukić, a koreografije za koncert spremile su Jelena Pošarac i Rada Milutinović. Kao specijalna gošća nastupila je flautistkinja Elena Medić, koja je usavršavanje nastavila u Americi, a svoju ljubav prema muzici otkrila je upravo u “Studiju M”.

Koncert  polaznica baletskog studija, prema interpretaciji programa i kvalitetu izvedenih numera, ispunio je očekivanja publike i organizatora, na radost pre svega najmlađih balerina, kojima je koncert bio prilika da se pokažu u punom sjaju.

Puni smo utisaka i zahvalnosti prema svima koji su uveličali ovo divno veče i podelili sa nama sve na čemu smo vredno radili. Veliko bravo svim našim balerinama, čestitke našim koreografima i kostimografima. Hvala roditeljima, bakama i dekama, koji nas podržavaju svakog dana i nadamo se da je publika uživala”, poručio je Ljubiša Milutinović, vlasnik “Studija M”.

Misija “Studija M” je kreativno stvaralaštvo osmišljeno za rad sa decom, a prema reakcijama publike, na sjajan način obeležen je važan jubilej, 25 godina trajanja.