24/05/2024
Najnovije vesti
Lokalni front Valjevo MORAMO

LF VA: PREDIZBORI

Autor 02/02/2022

U okviru priprema za republičke izbore u aprilu 2022. godine, Lokalni front Valjevo priređuje niz aktivnosti, pod nazivom Predizbori, i tim povodom obratili su se javnosti putem pisanog saopštenja.

“Lokalni front Valjevo, od svog nastanka, strasno zastupa ideje direktne demokratije i građanske participacije. Za to nam nisu potrebne stranačke centrale, uputstva i direktive. Sami smo krojači svoje sudbine, naročito zato što predstavljamo i branimo interese svog grada i svojih komšija.

Po odluci svoje redovne Skupštine održane 26. 12. 2021, Lokalni front Valjevo je otpočeo postupak PREDIZBORA, na osnovu čijih rezultata kandidati iz Valjeva biće rangirani na listi zeleno – leve grupacije MORAMO, koju čine Otvorena građanska platforma Akcija, pokret Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak.

Prethodnih dana su na društvenim mrežama predstavljene biografije naših sjajnih kandidata za učešće na predizborima. Azbučnim redom su predstavljeni: Ivan Manić, profesor engleskog jezika, Jasminka Nedeljković, dipl. ekonomista u penziji, Ljubomir Radović, profesor geografije i Draginja Ristić, profesor engleskog jezika.

U periodu od 1. do 13. februara traje onlajn glasanje preko softvera “Google Forms”, uz glasanje uživo na javnim mestima na kojima ćemo organizovati štandove i glasanje u našim prostorijama u Ulici Dr Pantića br 37. Građani će, prvi put kod nas, na ovaj način direktno odlučivati o tome koga žele kao svog predstavnika u Skupštini Srbije.

Zahvaljujemo se sugrađanima na odličnim reakcijama na najavu predizbora na društvenim mrežama i pozivamo ih da se uključe i do kraja isprate ovaj demokratski proces kojim otvaramo novo poglavlje u političkom životu naše zemlje.

Moramo, zajedno i drugačije, za normalnu Srbiju!”