15/04/2024
Najnovije vesti
Milan-Korac-drugi-memorijalni-turnir-sportski-trener-i-profesor-fizicke-kulture-Zrenjanin-Valjevo-11-11-2022-foto-privatna-arhiva.jpg

MEMORIJALNI TURNIR “MILAN KORAĆ”

Autor 11/11/2022

Drugi Memorijalni turnir “Milan Korać” biće održan u petak, 11. novembra 2022. godine, od 10 časova, u sali hotela Omni centar u Valjevu.

U skladu sa idejom da, na dan upokojenja nastavnika fizičkog vaspitanja Milana Koraća, generacijama učenika omiljenog predavača i trenera, u Valjevu biva priređen odbojkaški turnir gde bi okupili veliki broj mladih sportista.

Prema rečima Tamare Korać Živojinović, ovogodišnji drugi Memorijalni turnir je pozivni, klubovi ne plaćaju ikakvu kotizaciju. Obezbeđene su prigodne nagrade, medalje i pehari, za pobedničke ekipe. Hotel Omni centar, kao i prošle godine, učestvuje obezbeđujući besplatnu upotrebu sportske sale tokom celogdnevnog nadmetanja. Udruženje odbojkaških sudija Valjeva i Odbojkaški savez Valjeva podržavaju akciju.

Sve pozvane ekipe su prihvatile da učestvuju na Memorijalnom turniru. Reč je o klubovima koji su sarađivali sa profesorom fizičkog i odbojkaškim trenerom, Milanom Koraćem, tako da nastupaju odbojkaški klubovi Crnjanski, Blok Aut DIF Akademija i Akademija Star iz Beograda, OK Ub, kao i domaći OK Valjevo.

Drugi Memorijalni turnir “Milan Korać”, 11. novembra, 10 časova, Omni centar, Valjevo.

Naslovna fotografija – privatna arhiva