23/06/2024
Najnovije vesti
Milan-Radovic-direktor-PU-Milica-Nozica-u-Gradskoj-upravi Objektiva.rs Valjevo

MILAN RADOVIĆ NOVI DIREKTOR PREDŠKOLSKE USTANOVE

Autor 18/07/2022

Za novog direktora Predškolske ustanove “Miica Nožica” u Valjevu izabran je Milan Radović. Rešenje je stiglo iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja krajem prošle sedmice.

Novi direktor, Milan Radović, na dužnost treba da stupi od sredine avgusta 2022. godine, po isteku rešenja Spemenki Đurović, koja je PU Milica Nožica vodila u statusu vršioca dužnosti.

Početkom meseca u Predskolskoj ustanovi “Milica Nožica” priređeno je glasanje zaposlenih povodom izbora direktora. Između troje kandidata, v.d. direktorke Spomenke Đurović, vaspitačice Danijele Ristić, većina iz kolektiva, koji broji 406 zaposlenih, je izabrala Milana Radovića za novog direktora Predškolske ustanove Milica Nožica iz Valjeva.

Rešenje o imenovanju novog dirketora PU Milica Nožica, iz Ministarstva prosvete je stiglo u Valjevo u petak, a preuzimanje dužnosti je sredinom narednog meseca.

Prema Radovićevim rečima, pitanje od prioriteta za Predškolsku ustanovu “Milica Nožica” u Valjevu je smeštaj dece jer je za upis mališana u narednu vaspitno – obrazovnu godinu podneto 956 molbi, od kojih je pozitivan odgovor dobilo oko 350 prijavljenih.