23/03/2023
Najnovije vesti
10-11-2022-MUP-droga-uhapsen-marinuana-u-kesi-u-sumi.jpg

MUP: UHAPŠEN PO OSNOVU SUMNJE ZA PROIZVODNJU I PROMET OPOJNIH DROGA

Autor 10/11/2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su V. F. (1984) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Intenzivnim operativnim radom, policija je u šumi koja se nalazi u mestu Belo Polje pronašla kesu koju je V. F. sakrio, a u kojoj se nalazilo pet paketa zelene biljne materije za koju se osnovano sumnja da je marihuana, ukupne težine 5,26 kilograma.

Prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog, policijski službenici su pronašli četiri paketa i kesu u kojima se nalazilo 1,14 kilograma praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je heroin, kesu sa oko 882 grama braon supstance koja se koristi za uvećanje mase narkotika i vagicu za precizno merenje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, navedeno je u saopštenju za javnost MUP Srbija Policijske uprave Valjevo.