28/05/2024
Najnovije vesti
Miroslav Aleksić FOTO Narodni okret Srbije Valjevo vesti prenosi Objektiva.rs

Narodni pokret Srbije prikuplja potpise u Valjevu

Autor 16/08/2023

Narodnog pokreta Srbije – Valjevo poziva simpatizere da im pruže podršku. Od 16. do 18. avgusta prikupljaju potpise, od 16 do 20 sati, u prostorijama u Ulici doktora Pantića 37 u Valjevu.

“Narodni pokret Srbije – Valjevo, oseća potrebu da se još jednom obrati sugrađanima, kako bi pojasnili i stavili tačku na malo zbunjujuće i oprečne informacije, a u vezi sa osnivanjem nove stranke na čelu sa Miroslavom Aleksićem, sa vrlo kratkim osvrtom na bivšu stranku iz koje je najveći deo odbora i članstva dostojanstveno izašla.

Najkraće, ovde je u pitanju konceptualna razlika, to je suština, suština kako vidimo politiku, kako vidimo budućnost, šta su nam prioritetni ciljevi, gde vidimo Srbiju danas i sutra! Mi gledamo napred, a neko gleda u prošlost.

I sad kad nas pitaju – da li je Srbiji potrebna još jedna stranka? Mi kažemo – da, danas je potrebnija još jedna stranka koja će da ujedinjuje, nego ta jedna koja je delila.

Tu smo da služimo građanima i Srbiji, nikom drugom! Suvereno ćemo donositi naše odluke, demokratski, i kako treba. Napravićemo ozbiljnu organizaciju pred kojom će biti mnogo posla, ovo je samo početak. Ova vlast jeste krenula da se urušava, građani su shvatili šta se dešava. Oni su naši protivnici, mi moramo da dodajemo gas, mi moramo sada, jače nego ikada da radimo. Da podižemo organizaciju, da podižemo infrastrukturu, da tražimo svakog čoveka koji je spreman i hoće da se stavi na raspolaganje zemlji i narodu, da se zajedno borimo.

Iz tog razloga, ujedno, upućujemo poziv svim građankama i građanima Valjeva, da pomognu u toj zajedničkoj borbi, tako što će dati svoj potpis u cilju prikupljanja istih radi osnivanja stranke, a ko oseća pripadnost idealima koje baštinimo i želi da se uključi u rad stranke, i da pristupi.

Svoj potpis možete dati u sredu, 16. avgusta, četvrtak, 17.08. i u petak, 18.avgusta, od 16 do 20 sati, u prostorijama koje se nalaze u ulici Doktora Pantića 37 u Valjevu (preko puta crkve).

Veliko hvala na podršci!” navedeno je u saopštenju za javnost Narodnog pokreta Srbije – Valjevo.