19/06/2024
Najnovije vesti

Nova pobeda u pripremnoj utakmici

Autor 31/07/2023

Nastavljaju valjevski fudbaleri Budućnost Krušika sa pripremama za početak prvenstva Srpske lige- Zapad.

U proteklih sedam dana odigrane su dve prijateljske utakmice. Najpre je u sredu odigrana uzvratna utakmica protiv BASK-a, koji je u revanšu bio bolji rezultatom 1:0, ali u kojoj valjevska ekipa nije bila u podređenom položaju. Naprotiv. Jedini gol primljen je nakon jedne odbijene lopte u 16-tercu i velike gužve u kaznenom prostoru.

U subotu je na Krušikovom stadionu gostovala ekipa Karađorđe iz Topole. U tvrdoj utakmici valjevski tim bio je uspešniji 3:1 (1:1). Golove su postigli Panić, Đurić i Milićević, a čini se da je i pored pobede kod igrača bio vidljiv nedostatak kondicije u odnosu na ranije pripremne utakmice. Do početka prvenstva ostalo je još tri nedelje, i svakako će stručni štab učiniti sve da se početak prvenstva dočeka maksimalno spreman. Danas će biti objavljen i raspored utakmica prvenstva čiji početak je zakazan za 19.avgust.

Sledeća provera je zakazana za sredu, igra se na Zlatiboru protiv ekipe FAP-a, u subotu na stadionu u parku Pećina gostuje ekipa Železničara iz Inđije- Srpskoligaš iz Vojvodine, a generalna proba biće protiv ekipe Vrelo Sport iz Banjana.