13/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • NOVOGODIŠNJI BAZAR OD 27. DECEMBRA
Valjevo Novogodišnji bazar 2019 Turistička organizacija

NOVOGODIŠNJI BAZAR OD 27. DECEMBRA

Autor 07/12/2021

Krajem decembra Turistička organizacija Valjevo održava Novogodišnji bazar na platou kod Gradskog trga, od 27. do 31. decembra 2021. godine.

Prema rečima Silvane Birčanin, Turistička organizacija Valjevo je pozvala sve sugrađane koji se bave domaćom radinošću, posebno izradom upotrebnih i ukrasnih predmeta koji su u duhu predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, da učestvuju na Novogodišnjem bazaru. Zakup za petodnevni period iznosi 2000 dinara.

Za sada je 20 rukotvoraca rezervisalo tezge, tako da se Valjevcima i svim posetiocima našeg grada, pruža prilika da kupe jedinstvene rukotvorine, za sebe ili radi poklona za praznike, a pored Nove godine i Božića u istom periodu i u duhu naše tradicije su i materice i oci.

Uz pletivo, poput vunenih čarapa, ručno rađenih stonih dekoracija i ukrasa za jelku, u ponudi na “Novogodišnjem bazaru” Turističke organizacije Valjevo su i slatkiši, medenjaci, svilene bombone i liciderska srca, pogodan ukras za raznovrsne prilike. Takođe, i ove godine, učenici Osnovne škole Sestre Ilić pripremaju za prodaju ručno rađene čestitke.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode, a koji se uklapaju u praznični duh ove manifestacije. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 20. decembra 2021. godine u Turističku organizaciju Valjevo, Prote Mateje 1/1, 14000 Valjevo, a više informacija na 014/221-138 ili mejl: tov.marketing@mts.rs.

Novogodišnji bazar u Valjevu je organizovan u skladu sa aktuelnim merama i tokom održavanja manifestacije, od 27. do 31. decembra, radno vreme je od 9 do 22 časa.