04/03/2024
Najnovije vesti
novogodišnji program

NOVOGODIŠNJI I PROGRAMI TOKOM JANUARA

Autor 30/12/2022

Ovog 30. decembra, od 17 sati, na platou ispred Centra za kulturu u Valjevu počinje “Novogodišnja čarolija” sastavljena od niza programa za decu.

Nastupi animatora na platou ispred Centra za kulturu su od 17 do 19 sati. Potom, od 19 sati, je još jedna repriza pozorišne predstave Novogodišnja zbrka. Za poklonike likovne umetnosti, od 19 sati ispred Bioskopa 85, biće otvorena izložba radova polaznika Likovnog ateljea.

Tokom prazničnog perioda biće održani raznovrsni programi, kaže Nenad Patijarević, član Gradskog veća Valjeva.

Nenad Patijarević, član Gradskog veća Valjeva

“Vraćamo se trendu da objavljujemo sve programe na jednom mestu. Od svih ustanova kulture koje priređuju programe, da ih sublimiramo na jednom mestu za sve lokacije, počev od programa za decu.

Mislim da je period od decembra prigodan da napravimo sadržajne, konceptualne programe interesantne za pojedince, kao i za porodice. I ti programi će biti i na otvorenom prostoru. Sigurno da ćemo pojedine programe, pokrenute prošle godine, sada proširiti i oplemeniti,” najavljuje Nenad Patijarević, član gradskog veća zadužen za programe iz kulture.

Nakon priređenog Novogodišnjeg bazara na Gradskom trgu, već u prvim danima Nove 2023. godine, od 5. januara, na platou Sabornog hrama u planu je i Božićno seoce.