14/07/2024
Najnovije vesti

Obračun kod OK korala u Hali sportova

Autor 20/11/2023

Jučerašnja utakmica kadetskih ekipa između Metalca i ekipe Valjevski- Radnički prekinuta je u devetom minutu prve četvrtine pri rezultatu 27:13 za ekipu Metalca.

Nakon obostrane tehničke a potom i isključujuće tehničke greške koju su zaradili oba trenera- Panić i Icić, kod klupe za rezervne igrače Radničkog- Valjevskog došlo je najpre do verbalnog sukoba između oba trenera, a potom i koškanja, a zatim i tuče u kojoj je učestvovalo više igrača.

Još veća bruka pukla je kada su se u ceo sukob umešali i roditelji koji su bodrili mlade košarkaše, pa su organizatori bili prinuđeni da pozovu policiju, koja je uvela red nakon prekida.

Nakon incidenta ekipa Radničkog- Valjevskog je odbila da nastavi utakmicu. Deblji kraj izvukao je trener Metalca Panić ali i jedan od igrača Metalca, kome je po saznanjima portala Objektiva nakon hospitalizacije utvrđen lakši potres mozga.

Gotovo za neverovati je šta se desilo na ovoj utakmici. Vredi podsetiti da se radi o velikom rivalitetu ova dva kluba, ali i istaći da je reč o dve izuzetno talentovane generacije (2007.godište).

Svakako će i disciplinska komisija imati pune ruke posla, jer je u pitanju bila zvanična utakmica. Za večeras je najavljena konferencija za štampu KK Radnički- Valjevski, očekuje se i zvanično saopštenje KK Metalac.