13/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Zdravstvo
  • OD PONEDELJKA BOČNI ULAZ ZA COVID AMBULANTU I VAKCINE PROTIV GRIPA U DOMU ZDRAVLJA
Dom-zdravlja-COVID-ulaz-29-07-2022. Objektiva.rs Valjevo

OD PONEDELJKA BOČNI ULAZ ZA COVID AMBULANTU I VAKCINE PROTIV GRIPA U DOMU ZDRAVLJA

Autor 05/11/2022

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će od ponedeljka, 7. novembra, za potrebe COVID ambulante biti u upotrebi manji bočni ulaz sa prednje strane zgrade, do Službe hitne pomoći.

Testiranje i snimanje rendgenom biće premešteni u ordinacije Opšte medicine u prizemlju, gde već obavljaju preglede i laboratorijske analize za pacijente sa respiratornim infekcijama.

Dom zdravlja Valjevo Objektiva.rs
Dom zdravlja Valjevo – glavni ulaz

Glavni ulaz će biti namenjen svim ostalim pacijentima, tako da će komfornije moći da dođu do laboratorije na prvom i lekarskih ordinacija na drugom spratu, kao i da koriste lift po potrebi. Klizna vrata prema COVID ambulanti biće zaključana, tako da neće biti direktnog kontakta sa tim prostorom.

Reorganizacija prostora moguća je zbog znatno manjeg broja pregleda u COVID ambulanti i manje pozitivnih pacijenata.

Dom zdravlja Valjevo zahvaljuje sugrađanima na razumevanju za povremene organizacione promene, koje se sprovode u interesu pacijenata i radi efikasnijeg funkcionisanja ustanove.

Vakcinacija protiv gripa od ponedeljka će biti obavljana na drugom spratu Doma zdravlja – Odeljenje Medicine rada, ne po ambulantama kao u prethodnom periodu. Pacijenti vakcinu primaju sa nalogom, za koji treba da se jave svom izabranom lekaru.