27/02/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • ODRŽANA DRUGA LICITACIJA ZA KIOSKE NA DIVČIBARSKOJ PIJACI
Divčibare kućica Vidikovac januar 2020 foto Miloš Krunić

ODRŽANA DRUGA LICITACIJA ZA KIOSKE NA DIVČIBARSKOJ PIJACI

Autor 24/12/2021

Javno komunalno preduzeće “Polet” Valjevo krajem prošle sedmice priredilo je drugo po redu javno nadmetanje radi zakupa kioska na etno tržnici na Divčibarama, gde je, u Mesko Vajatu, licitacija održana.

Ovog puta iznajmljeno je još šest kućica na period od godinu dana, saznajemo od v.d. direktorke JKP Polet, dr Biljane Pavlović.

U skladu sa licitacioinim uslovima, depozit za učešće u javnom nadmetanju iznosio je sedam hiljada dinara, početna cena 15 hiljada, uz licitacioni korak od 2.500 dinara. Podsećamo, cene za mesečno

Valjevo Divčibare novi obnovljen mini zeleni pijac licitacija zakup
Etno tržnica na Divčibarama

rentiranje kioska su: po 6.500 dinara za najam objekta za proizvode domaće radinosti i suvenira, kao i mleka i mlečnih proizvoda; 9.500 dinara za kiosk za voće i povrće i 10.500 dinara iznosi mesečni zakup kioska za prodaju mesa i suhomesnatih proizvoda. Cene su obračunate sa PDV-om.

Nova etno tržnica na Divčibarama nalazi se na centralnoj lokaciji, krajem leta je renovirana, uključujući i tezge koje su urađene poput etno kućica, sa vodovodnim i elektro instalacijama.

Na pijaci na Divčibarama je ukupno 27 objekata, od kojih je 25 ponuđeno na licitacijama. Prema planu za predstojeći period, za preostalih sedam objekata biće priređeno još jedno javno nadmetanje.