27/02/2024
Najnovije vesti
VATERPOLO LOPTA U BAZENU FOTO dRAGAN kRUNIĆ OBJEKTIVA.RS VALJEVO

PORAZ VATERPOLISTA VALJEVA

Autor 10/10/2021

Vaterpolo klub Valjevo sinoć je startovao porazom u prvom kolu Prve A lige. Nije se moglo protiv Vukova iz Novog Beograda, iako je nakon treće četvrtine semafor pokazivao 16:13 za valjevsku ekipu. Konačan rezultat 21:17 za domaćina nije bio pravi odraz snaga na terenu, a neujednačen kriterijum suđenja doveo je do toga da su čak petorica igrača Valjeva zaradila po tri isključenja, pa je u odlučujućoj, poslednjoj četvrtini valjevska ekipa poklekla. Beograđani nošeni publikom uspeli su da preokrenu rezultat i dođu do trijumfa.

Najefikasniji u valjevskom timu bio je Crepulja sa četiri gola, dok je u domaćem timu Manojlović sa sedam pogodaka bio najbolji strelac.

Trener Valjeva Stevo Nonković kaže: ” Nismo izdržali uz veoma čudan sudiski kriterijum, ali veća mi je glavobolja što ekipa neće imati dovoljan broj treninga pred sledeću utakmicu koju ćemo igrati u šabačkom bazenu. Vukovi su iskoristili isključenja naših najboljih igrača, pa su u četvrtoj četvrtini uspeli da preokrenu rezultat. Ali to je iza nas, okrećemo se narednoj utakmici protiv Mladosti iz Pančeva, i načinu gde da organizujemo treninge, pošto iz Lajkovca nismo dobili nikakve odgovore ni posle tri zvanična zahteva koja smo uputili. Mislim da nam četiri treninga u Šapcu nisu dovoljna, pa se moramo snalaziti za dalje, dok u Petnici radovi ne budu završeni.”