16/06/2024
Najnovije vesti
Lokalni front Valjevo Objektiva.rs

POTPISI ZA KANDIDATURU PROF. DR BILJANE STOJKOVIĆ

Autor 09/03/2022

Udruženje građana Lokalni front Valjevo i koalicija MORAMO prikupljaju potpise građana za kandidaturu prof. dr Biljane Stojković na predsedničkim izborima.

Valjevke i Valjevci svoj potpis za buduću predsednicu Srbije mogu dati u prostorijama LF VA u Ulici dr Pantića broj 37, svakog dana, od 14 do 20 časova, zaključno sa petkom 11.3.2022. godine, navodi Udruženje građana Lokalni front iz Valjeva:

“Biljana Stojković je rođena 1972. godine u Beogradu. Završila je Zemunsku gimnaziju, a diplomirala i magistrirala na Biološkom fakultetu u Beogradu. Doktorirala je na Biološkom fakultetu, na kojem je redovna profesorka na Katedri za genetiku i evoluciju. Autorka je brojnih publikacija u međunarodnim časopisima iz oblasti evolucione biologije, kojoj je posvetila i dve knjige.

Biljana Stojković je izabrana i za članicu Saveta evropskog društva za evolucionu biologiju. Radi se i o građanki koja godinama aktivno učestvuje na časnoj i ispravnoj strani u društveno – političkom životu naše sumorne stvarnosti.

Pozivamo Valjevke i Valjevce da podrže prof. dr Biljanu Stojković!

Dragi sugrađani, podržite nova i stručna lica u politici. Podržite ženu, jer žene ne samo da imaju pravo glasa nego imaju pravo i da ih žene predstavljaju u institucijama sistema! Glas za Biljanu Stojković je glas ZA!

Moramo zajedno, moramo drugačije!”