12/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • GO SNS IZRAŽAVA ZAHVALNOST NA PODRŠCI
GO SNS Valjevo

GO SNS IZRAŽAVA ZAHVALNOST NA PODRŠCI

Autor 08/03/2022

U saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo je navedeno:

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu neizmerno se zahvaljuje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na bezuslovnoj podršci, trudu i ličnom zalaganju, kao i napornom radu da u Valjevu bude otvoren pogon renomirane nemačke kompanije “Bizerba”, koja je svetski lider u proizvodnji preciznih vaga i jedan od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti sečenja i etiketiranja.

Grad Valjevo je na ovakvu investiciju čekao više decenija i to je siguran put ka daljem ekonomskom rastu i celokupnom razvoju ne samo našeg grada, već celog Kolubarskog okruga.

Reč je o velikoj investiciji vrednoj 30 miliona evra, koja će obezbediti 400 novih radnih mesta sa platama znatno većim od prosečne. Pogon u Valjevu biće izgrađen na 10.000 metara kvadratnih, a početak proizvodnje očekuje se najkasnije u četvrtom kvartalu 2022. godine.

Uz novi pogon nemačke kompanije koji će biti otvoren u Valjevu sledeće godine, brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac, deonice duge 18,3 kilometara čija je vrednost radova 158 miliona evra, a čija je izgradnja u punom jeku i koje će povezati naš grad sa auto-putem “Miloš Veliki”, naš grad je na sigurnom putu opšteg napretka i razvoja. Valjevo je decenijama čekalo na izgradnju novih fabrika, otvaranje novih radnih mesta, gasifikaciju i izgradnju kapitalne infrastrukture. Građane Valjeva u godinama koje dolaze, zahvaljujući novim investicijama, čeka sigurna budućnost.

U Srbiji koju predvodi predsednik Republike Aleksandar Vučić i lider Srpske napredne stranke građani imaju stabilnost, ekonomski prosperitet, iz godine u godinu sve veće plate i penzije, bolji životni standard. Srbija je danas veliko gradilište gde niču novi autoputevi, brze saobraćajnice, železnička infrastruktura, energetski i drugi kapitalni objekti od izuzetnog značaja za sve snažniji ekonomski rast. Zajednički interes svih nas je bolji život naših građana, a politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke vodi nas sigurnim koracima u tom pravcu.

Dela govore! Zajedno možemo sve! Živela Srbija, živelo Valjevo!” navedeno je u saopštenju za javnost Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.