15/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • PREDSTAVA ZA DECU ČAROBNI BUNAR ŽELJA
predstava za decu Čarobni bunar želja Objektiva.rs Vajevo

PREDSTAVA ZA DECU ČAROBNI BUNAR ŽELJA

Autor 09/04/2022

Predstava za decu Čarobni bunar želja je danas, od podne, na programu u Centru za kulturu Valjevo. Karte su u prodaji na dan igranja predstave, od 10 do 12 časova.

U jednom dalekom kraljevstu, iza sedam gora i sedam mora, živeo je jedan kralj koji je mnoga dobra dela činio, pa je tako od jednog starog vilenjaka, kome je pomogao, dobio čarobni bunar želja. Čarobni bunar ispunjava želje dobroj deci i svako dete koje ubaci novčić u bunar i popije malo vode iz bunara može da očekuje da mu se želja ispuni. Taj bunar čuvaju Vilenjak Božidar i Vila Maja i brinu se da ga neko ne ukrade. Problem nastaje kada sebični Gusar i njegov sluga Smotajlo otmu čarobni bunar samo za sebe. Kralj objavljuje veliku potragu za bunarom i šalje raspevanu Pčelu da pomogne Božidaru i Maji. Posle mnogo prepreka, i komičnih situacija, oni uz pomoć dece, uspevaju da vrate bunar želja na opšte zadovoljstvo i radost celog kraljevstva.

Predstava traje oko 40-45 minuta, a namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2. do 12. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i originalnom muzikom.

  Vesti