15/07/2024
Najnovije vesti
Južni vetar 2 - Ubrzanje Valjevo Bioskop 85 czk

PREMIJERA “JUŽNI VETAR 2”

Autor 03/11/2021

U Bioskopu 85, u periodu od 4. do 17. novembra 2021. godine, u dva termina, prikazuju domaći film Južni vetar 2 – ubrzanje i “Svemirski basket”.

Premijera krimi drame održana je sinoć, 2. novembra u Beogradu i, u četvrtak počinje prikazivanje u Valjevu. Domaći film “JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE” prikazuju u Bioskopu 85, od 4. do 17. novembra (osim 8. i 15. novembra, jer je ponedeljak neradan dan u Bioskopu 85). Projekcije su od 17 sati i 30 minuta i, u večernjem terminu, od 20 časova.

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi posao i vrati se u okvire zakona, ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove i, po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju, gde ga zatiče vest zbog koje menja planove.

Dužina trajanja filma je 127 minuta. Igraju: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, režija – Miloš Avramović.

Svemirski basket je sinhronizovana akciona komedija, na repertoaru u Bioskopu 85 u Valjevu je u subotu i nedelju, 6 i 7. novembra, potom i za vikend, 13. i 14. novembra; od 15 časova i 30 minuta.

LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu igraju i zvezde profesionalne košarkaške.

Film traje 120 minuta. Igraju: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe. Režiser – Malcolm D. Lee.

Prodaja ulaznica je na dan projekcije na blagajni Bioskopa 85. Radno vreme blagajne je od utorka do petka, od 16 časova i 30 minuta do 20 sati; subotom i nedeljom, od 14 i 30 do 20 časova. Ponedeljak je slobodan dan u Bioskopu 85.

Prema navodima organizatora, zbog epidemiološke situacije obezbeđeno je propisano rastojanje između gledalaca i broj mesta je ograničen, pa sedišta nisu numerisana. Bioskopsku salu redovno dezinfikuju, navode organizatori, uz napomenu da je radi ulaza na bioskopske projekcije neophodna upotreba zaštitne higijenske maske.