25/05/2024
Najnovije vesti
Valjevo-Karadjordjeva-ulica-Objektiva.rs-FOTO-Anja-Krunic

PRIVREMENI REŽIM SAOBRAĆAJA 25. OKTOBRA ZBOG POKAZNE VEŽBE

Autor 24/10/2022

Zbog održavanja pokazne vežbe, utvrđen je privremeni režim saobraćaj na delu Karađorđeve ulice, radi bezbednosti učesnika u saobraćaju i učesnika pokazne vežbe, u utorak, 25. oktobra 2022. godine, u periodu od 11 sati i 30 minuta do 14 časova.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, utvrđeno je na koji način će se odvijati privremeni režim saobraćaja:

* Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja i preusmeravanje svih vozila, osim vozila sa prvenstvom prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima na delu Karađorđeve ulice, od Ulice Vuka Karadžića do Sinđelićeve ulice.

* Zabranjuje se desno skretanje u Karađorđevu iz Ulice Vuka Karadžića (iz smera Tešnjara).

* Zabranjuje se levo skretanje u Karađorđevu iz Sinđelićeve ulice (iz smera Hrama).

* Zabranjuje se desno skretanje u Karađorđevu ulicu iz Sinđelićeve ulice (iz smera Pantićeve ulice).

* Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja za autobuse u delu Karađorđeve ulice od Ulice Vuka Karadžića do Sinđelićeve ulice.

* Preusmerava se gradski saobraćaj iz Karađorđeve ulice u Pantićevu ulicu, Sinđelićevu i Vuka Karadžića i ukida autobusko stajalište kod broja 101 Karađorđeva, obostrano.

* Zabranjuje se saobraćaj na delu Ulice Vlade Danilovića (deo ulice između Pantićeve i Karađorđeve ulice).

* Dozvoljava se izlaz vozila iz zatvorenog dela Ulice Vlade Danilovića u Ulicu Dr Pantića (deo ulice između Pantićeve i Karađorđeve).

* Zabranjuje se izlaz sa parkinga iza Socijalnog na Karađorđevu ulicu.